ccf

A murit o fosta presedinta de sectie de la Curtea de Apel Constanta

Data: 10 October 2022, 18:59 | autor: L.J. | 0 comentarii | 7802 afisari

A murit o judecatoare care a condus Sectia I Civila de la Curtea de Apel Constanta.Este vorba despre Paulina Georgescu, judecatoare intre 1984 si 2009. Nascuta la 30 iunie 1946, Georgescu a absolvit Facultatea de Drept din Cluj (Universitatea Babes-Bolyai) in 1970, apoi a intrat in magistratura in 1984, la Judecatoria Constanta. In 1992, a promovat la Tribunalul Constanta, de unde a plecat la Curtea de Apel Constanta doi ani mai tarziu. In 1998, a obtinut presedintia Sectiei civile, pe care a condus-o pana in 2006, cu trei ani inainte de pensionare.

Inainte de magistratura, Paulina Georgescu a activat ca jurista la ICRU Nave Tulcea (1970-1972), ICM Constanta (1972) si Directia Navala Navrom (1972-1977). Pana in 1984, viitoarea judecatoare a fost lector la Scoala interjudeteana de partid din Constanta (vezi facsimil).Comunicatul CSM:


Consiliul Superior al Magistraturii isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata a doamnei PAULINA GEORGESCU, fost judecator in cadrul Curtii de Apel Constanta, si transmite sincere condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa o odihneasca!”


Comunicatul CA Constanta:


Colectivul Curtii de Apel Constanta a primit cu profund regret vestea incetarii din viata a doamnei PAULINA GEORGESCU, fost judecator in cadrul instantei.

Incepand cu anul 1984, vreme de aproape trei decenii, aceasta s-a dedicat profesiei de judecator in cadrul instantelor constantene, la Curtea de Apel Constanta fiind judecator in perioada 1994-2009, perioada in care a ocupat si functia de presedinte al Sectiei I civile.

Toti cei care au avut bucuria de a lucra cu ea ii vor purta o nestearsa amintire. Pe aceasta cale, transmitem cele mai sincere condoleante familiei indoliate.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.