ccf

A murit un fost vicepresedinte de instanta

Data: 28 September 2022, 18:44 | autor: L.J. | 1 comentarii | 6254 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat miercuri, 28 septembrie 2022, decesul unui judecator care la inceputul anilor 2000 a detinut functia de vicepresedinte al unei instante.Este vorba despre magistratul Achim Istratescu de la Tribunalul Giurgiu, judecator intre 1993 si 2018, vicepresedinte al instantei intre 2002 si 2006, apoi presedinte al Sectiei penale din 2008 pana la pensionare.


Mesajul CSM:


Consiliul Superior al Magistraturii isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata a domnului ACHIM ISTRATESCU, fost judecator in cadrul Tribunalului Giurgiu, si transmite sincere condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa-l odihneasca!”


Postarea de pe Facebook a Tribunalului Giurgiu:


Mesajul de condoleante al Tribunalului Giurgiu la incetarea din viata a domnului fost judecator Achim ISTRATESCU

Colectivul Tribunalului Giurgiu isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata a domnului Achim Istratescu, judecator in perioada iunie 1993 – decembrie 2018.

Vicepresedinte al Tribunalului Giurgiu in perioada 01.06.2002 - 01.08.2006 si presedinte al sectiei penale din cadrul Tribunalului Giurgiu de la data de 01.02.2008, pana la data pensionarii, respectiv 06.12.2018, domnul judecator a reprezentat un important factor de echilibru, ratiune si intelepciune, punand in slujba justitiei intreaga sa eruditie, experienta profesionala si de viata, dar si calitatile umane deosebite.

Colegii judecatori, personalul auxiliar din cadrul Tribunalului Giurgiu si toti cei care au avut prilejul de a-l fi cunoscut si de a fi lucrat impreuna cu domnul judecator Achim Istratescu ii vor purta o binemeritata pretuire si nestearsa amintire.

Condoleante familiei indoliate!”Comentarii

# Florescu date 29 September 2022 04:56 0

Dumnezeu sa-l ierte.Cobdoleante familiei si prietenilor.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.