ccf

ACORD DE RECUNOASTERE A VINOVATIEI INCHEIAT CU DNA - “Accepta incadrarea juridica pentru care a fost pusa in miscare actiunea penala”

Data: 18 September 2019, 10:41 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1382 afisari

In data de 27.06.2019 in dosarul 72/P/2019, in prezenta avocatului, inculpatul Lucaccioni Paolo a declarat expres ca “recunoaste comiterea faptelor retinute in sarcina sa si accepta incadrarea juridica pentru care a fost pusa in miscare actiunea penala”,  situatie in care a fost stabilita aplicarea urmatoarelor pedepse si a modalitatilor de executare a acestora:

- in baza art. 48 alin.1 C.pen. rap. la art.181 alin 1 si 3 din Legea nr.78/2000, cu aplic. art.35 alin.1 C.pen. si art.5 C.pen si art. 480 alin. 4 C.p.p., condamna pe inculpatul LUCACCIONI PAOLO la pedeapsa principala de 2 ani inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la infractiunea de folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori in numele ei, in forma continuata (3 acte materiale), prev. de art. 48 alin.1 C.pen. rap. la art.18/1 alin 1 si 3 din Legea nr.78/2000, cu aplic. art.35 alin.1 C.pen. si art.5 C.pen.

-in baza art. 66 alin.1 lit. a, b si g C.p. si art. 67 C.p. aplica inculpatului Lucaccioni Paolo pedeapsa complementara a interzicerii exercitarii, pe o durata de 1 an, a urmatoarelor drepturi :

a) dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice;

b) dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat;

g) dreptul de a ocupa functia de care s-a folosit pentru savarsirea infractiunii, respectiv functia de reprezentant al unor societati comerciale,

care se va executa, in conformitate cu prevederile art. 68 alin. 1 lit. b C.p., de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere in baza art.65 alin.1 si 3 C.pe., aplica inculpatului Lucaccioni Paolo pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art.66 alin.1 lit. a, b si g din C.pen; 

- in baza art.48 alin.1 rap.la art.9 alin.1 lit.c din Legea 241/2005, condamna pe inculpatul LUCACCIONI PAOLO la pedeapsa principala de 1 an si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la evaziune fiscala, prev. de art.48 alin.1 C.pen. rap.la art.9 alin.1 lit.c din Legea 241/2005.

in baza art. 66 alin.1 lit. a, b si g C.p. si art. 67 C.p. aplica inculpatului

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.