ccf

Admitere in magistratura 2015. Rezultatele finale ale examenului si repartizarea candidatilor admisi pentru sustinerea interviului psihologic

Data: 19 October 2015, 16:29 | autor: C.G. | 0 comentarii | 4547 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii lista candidatilor declarati admisi la examenul de admitere in magistratura, sesiunea iunie-octombrie 2015. Potrivit INM, 50 dintre candidati au promovat examenul si au sustinut, duminica 18 octombrie 2015, prima parte a testarii psihologice - testul scris.


Cea mai mare nota obtinuta la examenul de admitere in magistratura din acest an a fost 8,575. Dupa sustinerea testului psihologic scris, candidatii declarati admisi trebuie sa treaca si de interviul psihologic, care se va desfasura in perioada 26-28 octombrie 2015, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii din Bucuresti.


>>Rezultatele finale ale examenului de admitere in magistratura 2015

>>Repartizarea candidatilor pentru sustinerea testarii psihologice - interviu

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.