ccf

Admitere in magistratura 2015. Rezultatele probei de verificare a rationamentului logic

Data: 18 September 2015, 16:37 | autor: C.G. | 0 comentarii | 4325 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, vineri 18 septembrie 2015, rezultatele probei de verificare a rationamentului logic sustinute de candidatii inscrisi la examenul de admitere in magistratura.


Potrivit Hotararii nr. 631/15.06.2015 a Plenului CSM, privind aprobarea organizarii, prin INM, a concursului de admitere in magistratura, pentru a fi declarati admisi la proba de verificare a rationamentului logic, candidatii trebuie sa raspunda corect la minimum 30 de intrebari din cele 100.

Rezultatul acestei probe reprezinta 30% din nota finala de admitere in cea de-a doua etapa a examenului, in timp ce punctajul obtinut de candidati la testul grila de verificare a cunostintelor juridice are o pondere de 70%.

>>Rezultatele

Rezultatele pot fi contestate in termen de 3 zile de la data publicarii lor, la numerele de fax 021.311.02.34 sau 021.407.62.68.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.