Admitere in magistratura 2016. Rezultatele obtinute de candidati la proba de verificare a cunostintelor juridice (rata de promovare – 7,49%)

Data: 09 septembrie 2016, 18:41 | autor: C.G. | 0 comentarii | 2070 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, vineri 9 septembrie 2016, rezultatele probei eliminatorii de verificare a cunostintelor juridice, sustinute de cei 894 de candidati inscrisi la concursul de admitere in magistratura. Potrivit rezultatelor, 67 dintre candidati au reusit sa obtina punctajul minim de admitere (70 de puncte), in timp ce 827 de candidati au fost respinsi. Astfel, rata de promovare a probei eliminatorii este de 7,49%.


In 2015, dintre cei 814 candidati inscrisi la concursul de admitere in magistratura, 93 au fost admisi la proba de verificare a cunostintelor juridice.

Potrivit INM, rezultatele obtinute pot fi contestate in termen de 3 zile de la data publicarii lor.

>>Rezultatele

>>Anuntul INM privind depunerea contestatiilor

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.