Admitere in magistratura 2016. Rezultatele verificarii conditiilor de inscriere la concurs

Data: 19 august 2016, 17:24 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1744 afisari

Institutul National al Magistraturii a publicat, vineri 19 august 2016, rezultatele verificarii conditiilor de inscriere la concursul de admitere in magistratura.


Potrivit INM, la concurs s-au inscris 985 de candidati dintre care 12 s-au retras, iar 22 au fost respinsi pentru neindeplinirea conditiei vechimii in functie prevazute de art. 33 alin. (1) din Legea nr. 303/2004.

Candidatii respinsi in urma verificarii conditiilor de inscriere la concurs pot formula contestatii in termen de 48 de ore de la publicarea listei cu rezultate, la tribunale si parchetele de pe langa acestea. Contestatiile vor fi solutionate prin hotarare definitiva a Plenului CSM.

Concursul de admitere in magistratura incepe in 4 septembrie 2016 cu testul de verificare a cunostintelor juridice la materiile drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal. Concursul continua cu proba scrisa eliminatorie, tip grila, de verificare a rationamentului logic (18 septembrie 2016), urmat de sustinerea interviului (3-11 octombrie 2016).

Admiterea in magistratura se organizeaza, anul acesta, pentru ocuparea a 85 de posturi de judecator la judecatorii si 58 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

>>Rezultatele

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.