ccf

Admitere in magistratura. Rezultate la proba eliminatorie (Tabelul)

Data: 20 June 2018, 13:34 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2402 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii lista cu rezultatele obtinute de candidatii la concursul de admitere in magistratura la etapa eliminatorie.


Astfel, dintre cei peste o mie de candidati care s-au inscris la concurs, doar 118 au reusit sa treaca de etapa eliminatorie. Acestia urmeaza sa sustina interviul in fata comisiei de examinare, la sediul Institutului National al Magistraturii, in perioada 21 iunie – 29 iunie 2018.

Interviul consta in elaborarea in scris a unei analize cu privire la subiectul extras de catre candidat si sustinerea orala a acestuia, precum si in analiza orala a unei spete cu elementele de etica specifice profesiei. Vor fi admisi candidatii care vor reusi sa obtina minim nota 7 la aceasta proba.

Nota finala de la concurs este suma obtinuta in cele doua etape: 75% nota de la prima etapa eliminatorie (constand in verificarea cunostintelor juridice si verificarea rationamentului logic) si 25% nota de la interviu. 

Amintim ca au fost scoase la concurs 35 de posturi de procuror la parchete de pe langa judecatorii si 60 de posturi de judecator la judecatorii.

Posturile de procurori pot fi suplimentate cu 25 de locuri, iar cele pentru judecatori cu 40 de locuri.

>>Tabelul cu rezultatele obtinute la proba eliminatorie de candidatii la concursul de admitere in magistratura

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.