ccf

Admitere in magistratura. Rezultatul verificarii conditiilor de inscriere (Tabelul)

Data: 07 May 2018, 16:07 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2039 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii tabelul privind rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la concursul de admitere in magistratura.


Au fost verificati 1054 de candidati, iar cei respinsi pot formula contestatii in termen de 48 de ore de la publicarea listei pe paginile de internet ale CSM si INM. Contestatiile se depun la tribunalele si parchetele de pe langa acestea, de unde se vor inainta Comisiei de admitere a concursului.

Concursul de admitere in magistratura a fost aprobat prin Hotararea Plenului CSM 222/16 martie 2018, si se desfasoara in perioada 20 martie – 2 iulie 2018. Sunt disponibile 60 de posturi de judecator la judecatorii si 35 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.>>Tabelul privind rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la concursul de admitere in magistratura

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.