ccf

Admitere in profesia de avocat, Baroul Bucuresti. Rezultatele finale ale verificarii inscrierii la examen

Data: 25 August 2016, 14:07 | autor: C.G. | 0 comentarii | 3344 afisari

Baroul Bucuresti a dat publicitatii rezultatele finale ale verificarii indeplinirii conditiilor pentru sustinerea examenului de admitere in profesia de avocat (sesiunea 2016) a candidatilor inscrisi pentru obtinerea titlului de avocat stagiar sau avocat definitiv.


Initial, pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar, la examen s-au inscris 1.739 de candidati, dintre care 9 au fost respinsi, iar pentru dobandirea titlului profesional de avocat definitiv, la examen s-au inscris 64 de candidati care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice, dintre care 10 au fost respinsi.

In urma solutionarii contestatiilor, in sedinta din 23 august 2016, Consiliul Baroului Bucuresti a hotarat urmatoarele:

Art. 1 Se modifica lista cuprinzand rezultatele verificarii indeplinirii conditiilor de inscriere la examenul de primire in profesia de avocat a candidatilor care au solicitat inscrierea la examenul de primire in profesia de avocat si de admitere in cadrul I.N.P.P.A., in vederea dobandirii titlului profesional de avocat stagiar (Anexa nr. 1 la H.C.B.B. nr. 13/18.08.2016), cu urmatorul candidat, admis in urma reverificarii si completarii dosarelor:

- BOJICA-ANINOIU Adina-Irina

Art. 2 Se modifica lista cuprinzand rezultatele verificarii indeplinirii conditiilor de inscriere la examenul de primire in profesia de avocat a candidatilor inscrisi la examenul de primire in profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice, in vederea dobandirii titlului profesional de avocat definitiv, sesiunea septembrie 2016, cu exceptia conditiei privind definitivarea in functia juridica exercitata anterior, conform art. 2 alin (4) din Regulamentul-cadru de examen adoptat prin Hotararea Consiliului U.N.B.R. nr. 98/04.06.2016 (Anexa nr. 2 la H.C.B.B. nr. 13/18.08.2016), cu urmatorul candidat, admis in urma reverificarii si completarii dosarelor:

- BALAN Adriana

Art. 3. Se mentine solutia de neinscriere a urmatorilor candidati care au solicitat inscrierea la examenul de primire in profesia de avocat si de admitere in cadrul I.N.P.P.A., in vederea dobandirii titlului profesional de avocat stagiar si care au formulat cereri prealabile:

- NEACSU Diana-Elena

- STAN Irina-Elena

- LONCA Elena

Art. 4. Se mentine solutia de neinscriere a urmatorilor candidati care au formulat contestatii la rezultatele verificarii indeplinirii conditiilor de inscriere la examenul de primire in profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice, in vederea dobandirii titlului profesional de avocat definitiv, sesiunea septembrie 2016:

- LEFORT Elena-Carmen

- VOICU Gheorghe

- VINTILA Gabriela

- LAZAROIU Iulian

- BUZATU Cristian-Madalin

- CHIRITA Claudiu-Stefanel

Art. 5. Se completeaza Anexa nr. 1 din H.C.B.B. nr. 13/18.08.2016 cu urmatorii candidati declarati respinsi ca urmare a neindeplinirii conditiilor de inscriere la examenul de primire in profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice, in vederea dobandirii titlului profesional de avocat definitiv care au optat, in conformitate cu dispozitiile art. 4 si art. 5 din H.C.B.B. nr. 13/18.08.2016, inscrierea la examenul de primire in profesia de avocat si de admitere in cadrul I.N.P.P.A., in vederea dobandirii titlului profesional de avocat stagiar:

- LAZAROIU Iulian

- BUZATU Cristian-Madalin

- CHIRITA Claudiu-Stefanel

Art. 6. Se completeaza lista candidatilor la examenul de primire in profesia de avocat care au solicitat inscrierea la examenul de primire in profesia de avocat si de admitere in cadrul I.N.P.P.A., in vederea dobandirii titlului profesional de avocat stagiar, cu urmatorul candidat declarat respins ca urmare a depunerii peste termen a dosarului de examen:

- VESCU Maria Silvia

Art. 7. Se inainteaza catre I.N.P.P.A. Comisia de Examen, dosarele tuturor candidatilor care au formulat contestatie si pentru care s-a mentinut solutia de neinscriere, precum si dosarele candidatilor care au formulat cerere catre Comisia Permanenta a U.N.B.R., in baza dispozitiilor art. 3 alin. (4) din Hotararea Consiliului U.N.B.R nr.. 97/04.06.2016.

Art. 8. Se dispune indreptarea erorilor materiale cu privire la numele urmatorilor candidati la examenul de primire in profesia de avocat si de admitere in cadrul I.N.P.P.A., in vederea dobandirii titlului profesional de avocat stagiar si definitiv:

- ADAM Anina-Roxana

- DANCIULESCU Iulian

- NISTOR-CIRSTOC Constantin-Alexandru

- ONUJEC Oxana

- BARBU Ioana

- COTOR Codruta-Denisa

- NITU Ecaterina-Alina

- SAVU Andreea-Georgiana

- GAGA Lorena-Gabriela”.

>>Hotararea Consiliului Baroului Bucuresti privind validarea finala a rezultatelor

>>Rezultatele finale ale verificarii conditiilor de inscriere la examen – stagiari

>>Rezultatele finale ale verificarii conditiilor de inscriere la examen – definitivi

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.