ccf

Admitere la Facultatea de Drept - Universitatea din Bucuresti

Data: 20 July 2015, 13:44 | autor: C.G. | 0 comentarii | 3574 afisari

Absolventii clasei a XII-a care au optat pentru inscrierea la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti vor sustine examenul de admitere miercuri, 22 iulie 2015. Pentru concursul din aceasta sesiune s-au inscris, in total, 1.619 candidati, dintre care 1.604 au optat pentru formele de invatamant cu frecventa (buget si taxa) si la distanta, 3 sunt candidati din Republica Moldova si 12 sunt candidati de etnie rroma.


Concursul de admitere – sesiunea iulie 2015 – este organizat pentru ocuparea a 303 locuri finantate de la buget si 275 de locuri cu taxa. De asemenea, Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti a scos la concurs si 20 de locuri pentru cetatenii straini, din care 5 locuri sunt destinate celor din afara Uniunii Europene. Pentru invatamantul la distanta (ID) sunt disponibile 400 de locuri, ocuparea lor facandu-se prin promovarea aceluiasi concurs de admitere ca si pentru forma de invatamant cu frecventa.

Decanul Facultatii de Drept, conf. univ. dr. Flavius Baias (foto), a dat publicitatii un comunicat de presa prin care a anuntat toate informatiile de interes cu privire la desfasurarea concursului de miercuri, 22 iulie 2015.

Examenul se desfasoara intr-o singura zi si va consta in sustinerea unei singure probe la cele doua discipline de concurs – limba romana si economie –, iar prezenta in sala este obligatorie la ora 8.00. Durata examenului este de 4 ore, iar candidatii vor avea de solutionat 100 de subiecte – 60 la limba romana si 40 la economie. Raspunsurile se dau pe o coala-tip, testul fiind conceput sub forma de grile, iar singurul pix pe care candidatii il pot folosi este obligatoriu cel de culoare neagra.

>>Comunicatul privind desfasurarea examenului de admitere

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.