ccf

Admitere la INM. Repartizarea pe sali a candidatilor pentru proba eliminatorie

Data: 28 August 2015, 15:22 | autor: C.G. | 0 comentarii | 2254 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, joi 27 august 2015, tabelul cu repartizarea pe sali a candidatilor la concursul de admitere la INM, pentru proba eliminatorie, care se va desfasura duminica, 30 august 2015.


Proba va fi tip grila si va cuprinde intrebari din materiile de drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

Potrivit CSM, la concursul de admitere la INM s-au inscris 3.297 de candidati, dintre care 3.267 de candidati indeplinesc conditiile pentru a participa la prima proba. Concursul se organizeaza pentru ocuparea unui numar de 140 de locuri de auditori de justitie, dintre care 70 de locuri sunt alocate pentru ocuparea functiei de judecator, iar 70 de locuri pentru ocuparea functiei de procuror.

Proba eliminatorie se va desfasura la Universitatea „Nicolae Titulescu”, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” si Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti, incepand cu ora 09.00. Accesul candidatilor in sala va fi permis intre orele 07.30 – 08.30, numai pe baza actului de identitate (CI sau pasaport).

>>Tabelul

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.