ccf

AJADO o acuza de fake news pe Birchall in legatura cu SIIJ

Data: 19 November 2019, 15:37 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1547 afisari

Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului (AJADO) o acuza de fake news pe Ana Birchall (foto stanga) – fost ministru al Justitiei – in legatura cu Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie.


Mentionam ca vineri, 15 noiembrie 2019, Birchall a scris pe Facebook o postare in care, printre altele, critica din nou SIIJ, cerandu-i explicatii fostului premier Viorica Dancila:

Referitor la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, nici pana in acest moment nu s-a putut explica credibil si nu mi-ati putut explica credibil marile semne de intrebare privind suprapunerile de competenta cu DIICOT si alte parchete prin extinderea competentei la toata cauza indiferent de calitatea persoanelor! Cu alte cuvinte de ce aceasta sectie trebuie sa analizeze tot dosarul in conditiile in care este imposibil ca aceasta sectie sa aiba expertiza DIICOT de exemplu. Sau… poate asta s-a urmarit, daca analizam solicitarile SIIJ de preluare a unor dosare imediat ce au inceput sa functioneze; sau de ce se incalca principiul separarii carierelor judecatorilor si procurorilor”.

Ca reactie, in comunicatul publicat marti, 19 noiembrie 2019, AJADO – condusa de judecatoarea Florica Roman (foto dreapta), de la Curtea de Apel Oradea – ii atrage atentia Anei Birchall asupra „dezinformarilor” privind SIIJ.

In primul rand, AJADO

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.