ccf

Angajatii ANP, premiati de ziua lor

Data: 29 June 2015, 12:50 | autor: C.G. | 0 comentarii | 2187 afisari

Administratia Nationala a Penitenciarelor sarbatoreste, luni 29 iunie 2015, ziua personalului din sistemul sau. Cu aceasta ocazie, ANP a organizat un eveniment in cadrul caruia 20 de angajati ai sistemului penitenciar au primit distinctii pentru munca lor.


Potrivit unui comunicat de presa emis de ANP, evenimentul din acest an a avut o dubla semnificatie, marcand totodata si implinirea a 25 de ani "de cand sistemul penitenciar romanesc a pornit pe o noua cale, cea a schimbarilor structurale si functionale si, mai ales, a responsabilitatii sociale". Prezent la eveniment a fost si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, care a transmis un mesaj de multumire si incurajare catre personalul de penitenciare, apreciind schimbarile petrecute la nivelul sistemului ANP.

Comunicatul ANP:

"Ziua personalului din sistemul administratiei penitenciare este sarbatorita in fiecare an, la data de 29 iunie, odata cu praznuirea patronilor spirituali, Sfintii Apostoli Petru si Pavel.

Devenita traditie, sarbatoarea este un bun prilej de evidentiere a celor mai buni lucratori de penitenciare, iar anul acesta are o dubla semnificatie, deoarece anul acesta se implinesc 25 de ani de cand sistemul penitenciar romanesc a pornit pe o noua cale, cea a schimbarilor structurale si functionale si, mai ales, a responsabilitatii sociale. Astfel, in semn de recunoastere pentru profesionalism, implicare si merite deosebite, 20 de angajati ai sistemului penitenciar au primit distinctii in cadrul festivitatii de premiere organizata in data de 26 iunie 2015, la Bucuresti.

Un moment emotionant al ceremoniei a fost reprezentat de rularea filmului In memoriam Dana CENUSA, un material ce a incercat sa surprinda o personalitate complexa si o cariera de exceptie, un om ce a marcat intr-o maniera unica sistemul penitenciar romanesc.

Prezent la eveniment, ministrul justitiei, Robert Marius Cazanciuc, a transmis un mesaj de multumire si incurajare catre personalul de penitenciare, apreciind schimbarile petrecute la nivelul sistemului penitenciar. Acesta a precizat ca sistemul penitenciar detine capital uman capabil sa gestioneze problemele intampinate intr-o maniera corecta si inteligenta, iar increderea dobandita reprezinta o premisa pentru mentinerea sprijinului acordat de Ministerul Justitiei pentru asigurarea rolului social al institutiei.

De asemenea, conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor a adresat multumiri tuturor angajatilor si a subliniat ca, pentru indeplinirea obiectivelor propuse, personalul reprezinta cea mai valoroasa resursa a sistemului penitenciar.

'Va multumim tuturor si fiecaruia in parte pentru profesionalismul, daruirea si, mai ales, pentru spiritul de echipa pe care le-ati demonstrat, cu prisosinta, in toti acesti ani. Fara reusitele profesionale ale fiecarui angajat, fara preocuparile permanente de a ne depasi propriile limite, fara valori autentice, penitenciarul ar fi ramas ancorat intr-o realitate neadaptata cerintelor evolutive europene si internationale', a precizat directorul general Catalin Claudiu BEJAN, in finalul alocutiunii sale.

In cadrul festivitatii, beneficiind de prezenta lectorului universitar doctor Liliana turoiu, au fost transmise multumiri si diplome simbolice profesorului universitar doctor Catalin Balescu, profesorului universitar doctor Cosmin Paulescu, precum si celor 11 studenti ai Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, implicati in proiectul de creatie vestimentara, in vederea stabilirii unei noi uniforme de gala si de oras pentru personalul de penitenciar".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.