ccf

ANULAREA MASURII INTERZICERII INTRARII PE TERITORIUL ROMANIEI - “Nu are deschisa calea de atac exercitata impotriva hotararii atacate”

Data: 09 October 2019, 12:01 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1285 afisari

Prin Decizia 699/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul, ca inadmisibil.

Prin cererea inregistrata pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal, la data de 15 decembrie 2016, reclamanta A. a solicitat, in contradictoriu cu paratul Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi - Sectorul Politiei de Frontiera Husi - Punctul de trecere a frontierei Albita, anularea masurii interzicerii intrarii pe teritoriul Romaniei pe o perioada de 5 ani.

Prin Sentinta civila nr. 837 din 10 martie 2017, Curtea de Apel Bucuresti a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive si a respins cererea reclamantei formulata in contradictoriu cu paratul ITPF Iasi - Sectorul Politiei de Frontiera Husi - Punct de trecere a frontierei Albita pentru lipsa calitatii procesuale pasive.

A retinut instanta ca, in cauza, calitate procesuala pasiva o are Inspectoratul General al Politiei, persoana juridica ce a aplicat masura contestata.

Impotriva acestei sentinte, reclamanta A. a formulat recurs, intemeiat pe art. 488 alin. (1) pct. 6 si 8 C. proc. civ., solicitand casarea hotararii recurate si, rejudecand, admiterea contestatiei astfel cum a fost formulata.

Minuta Inaltei Curti:

“Respinge recursul formulat de A. impotriva Sentintei nr. 837 din 10 martie 2017 a Curtii de Apel Bucuresti, sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal, ca inadmisibil. Definitiva”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.