ccf

ANULAREA PROCESULUI VERBAL DE CONSTATARE A NEREGULILOR - “Solutia pronuntata de prima instanta reflecta aplicarea corecta a prevederilor legale”

Data: 28 October 2019, 10:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1429 afisari

Prin Decizia 2320/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul formulat de reclamanta Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj.

Prin cererea inregistrata pe rolul Curtii de Apel Cluj, sectia a III-a contencios administrativ si fiscal, reclamanta Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj a solicitat, in contradictoriu cu paratii Organismul Intermediar POSDRU din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, anularea Procesului-verbal de constatare a neregulilor nr. x/RI din 24 august 2015 privind contractul de finantare POSDRU 19414.11 SI61424, cod SMIS 20206 "Functionarul Electronic".

Curtea de Apel Cluj, sectia a III-a contencios administrativ si fiscal, prin Sentinta nr. 365 din 14 noiembrie 2016, a admis exceptia inadmisibilitatii si, in consecinta, a respins actiunea formulata de reclamanta ca inadmisibila, solutie in raport cu care a apreciat ca nu se mai impune analizarea cererii de suspendare facultativa formulata de reclamanta.
Impotriva acestei sentinte a declarat recurs reclamanta Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj, invocand prevederile art. 488 C. proc. Civ.

Minuta Inaltei Curti:

“Respinge recursul formulat de reclamanta Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj impotriva Sentintei nr. 365 din 14 noiembrie 2016 a Curtii de Apel Cluj, sectia a III-a contencios administrativ si fiscal, ca nefondat. Definitiva”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.