ccf

Atelier despre provocarile emotionale ale avocatilor

Data: 08 August 2022, 19:12 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1957 afisari

Avocatul Nicolae Avataji (foto) din Baroul Bucuresti organizeaza luni, 22 august 2022, un atelier intitulat „Managementul provocarilor emotionale in exercitiul profesiei de avocat si refacerea continua a capacitatii de munca prin metoda analizei tranzactionale”.Primul curs al acestui workshop va avea loc intre orele 13:00 si 16:00 in sala bibliotecii Baroului Bucuresti, precum si in direct pe Internet.


Comunicatul Baroului Bucuresti:


Managementul provocarilor emotionale in exercitiul profesiei de avocat si refacerea continua a capacitatii de munca prin metoda analizei tranzactionale

Lector: avocat NICOLAE AVATAJI

Primul curs din cadrul acestui workshop abordeaza tema TA 101 – Informatii de baza necesare abordarii tranzactionale si se va desfasura luni, 22.08.2022, interval orar 1300 – 1600, in format fizic (sala Bibliotecii Baroului Bucuresti „Av. Victor Anagnoste”) si online.

Persoanele interesate sa participe fizic la eveniment se pot inscrie pe site-ul Baroului Bucuresti (click aici).

Persoanele interesate sa participe online sunt rugate sa transmita un mesaj pe adresa de e-mail pregatire_profesionala@baroul-bucuresti.ro, precizand numele complet si sesiunea de pregatire, urmand ca link-ul de conectare va fi transmis ulterior prin intermediul adresei de e-mail, utilizarea acestuia fiind permisa exclusiv persoanelor inscrise la eveniment.

Mentionam ca, in mod natural, se asigura prioritate in dezbateri participantilor directi, fizic prezenti la conferinta, iar colegilor care participa online le vor fi rezervate cateva minute la finele sesiunii, fiind recomandata formularea intrebarilor pe chat.

Se acorda puncte de pregatire profesionala pentru participarea la aceasta activitate, conform metodologiei in vigoare”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.