ccf

Avocatul Poporului: ce i s-a cerut sa-i solicite lui Klaus Iohannis

Data: 14 April 2020, 11:58 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1186 afisari

Avocatul Poporului a primit, in ultima vreme, mai multe petitii prin care se solicita institutiei sa ceara Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis (foto) ca, odata cu emiterea noului Decret privind prelungirea starii de urgenta, sa includa si alte drepturi in categoria celor restrictionate.Avocatul Poporului precizeaza ca solicitarile sus-mentionate intra in contradictie cu mandatul sau constitutional de garant al drepturilor si libertatilor si nu va cere restrangerea acestora:

"Avocatul Poporului va urmari ca orice restrangere a exercitiului unor drepturi sau libertati sa se faca strict in conformitate cu prevederile art. 53, art. 11 si art. 20 privind restrangerea exercitiului unor drepturi sau al unor libertati, relatii internationale si dreptul international si dreptul intern". 

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.