ccf

Avocatul poporului. Intarirea relatiilor intre institutiile Ombudsmanului de la Bucuresti si Chisinau

Data: 04 September 2015, 14:25 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1588 afisari

Institutia Ombudsmanului de la Bucuresti a dat publicitatii, joi 3 septembrie 2015, un comunicat de presa referitor la intalnirea Avocatului Poporului Victor Ciorbea (foto) cu reprezentantii unor organizatii neguvernamentale din raionul Balti, Republica Moldova, prezenti in Romania in cadrul proiectului „Promovarea identitatii culturale romanesti in raionul Balti prin consolidarea mediului civic local”.


Comunicatul:

Avocatul Poporului, domnul Victor Ciorbea s-a intalnit astazi cu un grup de reprezentanti ai unor organizatii neguvernamentale din raionul Balti, Republica Moldova, prezenti in Romania in cadrul proiectului 'Promovarea identitatii culturale romanesti in raionul Balti prin consolidarea mediului civic local'.

In cadrul intalnirii, domnul Victor Ciorbea le-a prezentat invitatilor, intre altele, activitatea si rolul Avocatului Poporului din Romania. Domnia-sa le-a facut si o descriere succinta a Domeniului pentru prevenirea torturii, recent infiintat in cadrul institutiei Avocatului Poporului.

Domnul Victor Ciorbea a trecut in revista si relatiile cu Oficiul Avocatului Poporului din Republica Moldova, sustinand necesitatea intaririi acestora si a adaugat ca spera sa aiba, cat mai curand posibil, o intalnire cu omologul sau din Republica Moldova, domnul Mihail Cotorobai”. 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.