Bani pentru avocati de la DIICOT

Data: 02 iunie 2020, 14:48 | autor: L.J. | 0 comentarii | 735 afisari

Decanul Baroului Bucuresti Ion Dragne  anunta ca au fost alocate fondurile necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu.Astfel, au fost alocate de catre:

-Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna ianuarie-februarie 2020, partial martie 2020;

-D.I.I.C.O.T. fonduri necesare platii onorariilor avocatilor care presteaza asistenta judiciara din oficiu la organele de urmarire penala pentru luna martie, aprilie 2020
:

“Avocatii indreptatiti la plata onorariilor sunt invitati sa se informeze telefonic (021.311.22.93;  021.311.03.65 -interval orar 08.00-14.00), electronic(e-mail: daniela.panaitescu@baroul-bucuresti.ro) sau personal, la sediul Baroului Bucuresti, incepand cu data de 02.06.2020, cu privire la  sumele ce urmeaza a fi incasate.

Transmiterea facturii  se poata face si electronic, in vederea virarii onorariilor cuvenite in contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocatii care doresc sa ridice sumele in numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.