ccf

Baroul Bucuresti a publicat rezultatele definitive ale examenului de primire in profesia de avocat dupa solutionarea contestatiilor (listele)

Data: 08 august 2017, 18:59 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1754 afisari

 

Baroul Bucuresti a dat publicitatii marti, 8 august 2017, Hotararea nr. 6/8 august 2017 avand ca obiect solutionarea contestatiilor privind rezultatele verificarii indeplinirii conditiilor de primire in profesia de avocat a candidatilor care au solicitat inscrierea la examenul de primire in profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017.


Iata anuntul Baroului Bucuresti:

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 08.08.2017 avand ca obiect solutionarea cererilor prealabile, a emis Hotararea nr. 6/08.08.2017 privind rezultatele verificarii indeplinirii conditiilor de primire in profesia de avocat a candidatilor care au solicitat inscrierea la examenul de primire in profesia de avocat, sesiunea septembrie 2017.

>> Anexa 1 HCBB 6 stagiari

>> Anexa 2 HCBB 6 definitivi

>> HOTARAREA 6 solutionare contestatii inscrieri examen


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.