Baroul Bucuresti, admitere in profesia de avocat – sesiunea septembrie 2016. Rezultatele verificarii inscrierii la examen

Data: 19 august 2016, 13:52 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1922 afisari

Baroul Bucuresti a publicat, vineri 19 august 2016, rezultatele verificarii indeplinirii conditiilor pentru sustinerea examenului de admitere in profesia de avocat – sesiunea 2016 a candidatilor inscrisi pentru obtinerea titlului de avocat stagiar sau avocat definitiv.


Potrivit Baroului, pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar, la examen s-au inscris 1739 de candidati, dintre care 9 au fost respinsi pentru dosare incomplete.

De asemenea, pentru sustinerea examenului de primire in profesia de avocat in vederea dobandirii titlului profesional de avocat definitiv, s-au inscris 64 de candidati care au absolvit examenul de definitivat in alte profesii juridice, dintre care 10 au fost respinsi pentru lipsa dovezii de vechime sau pentru ca au detinut alta functie decat cele prevazute de art. 20 alin. (5) si (6) din Legea nr. 51/1995.

Candidatii respinsi pot depune contestatii pana in data de 22 august 2016, la Registratura baroului sau la adresa de e-mail secretariat@baroul-bucuresti.ro.

>>Hotararea Consiliului Baroului Bucuresti privind validarea rezultatelor

>>Rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la examen – stagiari

>>Rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la examen – definitivi

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.