Baroul Bucuresti. Anunt important pentru candidatii la examenul de admitere in profesie

Data: 19 iulie 2016, 13:26 | autor: A.P. | 0 comentarii | 1709 afisari

Baroul Bucuresti a dat publicitatii, marti 19 iulie 2016, un anunt de interes pentru candidatii la examenul de admitere in profesia de avocat – sesiunea septembrie 2016.


Astfel, reprezentantii Baroului Bucuresti au anuntat inceperea inscrierilor pentru examenul de admitere in profesia de avocat, sesiunea septembrie 2016, cu precizarea ca depunerea dosarelor este posibila pana la data de 17 august 2016.

In anunt se mai arata ca, in vederea asigurarii unor conditii civilizate pentru inscrierea candidatilor, s-a pus la dispozitia acestora un spatiu generos pentru desfasurarea operatiunilor de inscriere, respectiv Sala de Festivitati „Flavius Teodosiu”, de la etajul VI, dotata cu aer conditionat, suficiente scaune si apa potabila.

Programul zilnic de inscriere - de la 9:00 la 15:00 - este de natura a oferi timp suficient celor care doresc sa se inscrie, nefiind necesara inscrierea pe liste prealabile.

In scopul derularii fara incidente a inscrierii la examen, se recomanda candidatilor sa se asigure ca prezinta dosare complete, conform Regulamentului de examen, atat din punct de vedere al continutului, cat si al formei, respectand cerintele privind natura documentelor depuse (acte originale, copii legalizate, copii simple certificate conform cu originalul, dupa caz).

foto: av. Ion Dragne, decan al Baroului Bucuresti

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.