ccf

CA Targu Mures, condoleante pentru familia procuroarei Sinc

Data: 26 January 2023, 19:52 | autor: L.J. | 1 comentarii | 4460 afisari

Curtea de Apel Targu Mures – condusa de judecatoarea Andreea Ciuca – a transmis joi, 26 ianuarie 2023, un mesaj de condoleante la moartea procuroarei Alexandra Sinc (foto), fosta sefa a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.Nascuta la 9 mai 1973, formator INM si colaborator al casei de avocatura Mares&Mares, Sinc a absolvit Facultatea de Drept in 1995, devenind in acelasi an procuror stagiar. Ulterior, Alexandra Sinc a urcat toate treptele in cariera, ajungand prim-procuror al parchetului Tribunalului Bucuresti si procuror PICCJ. De asemenea, Alexandra Sinc a participat la pregatirea intrarii in vigoare a Codului Penal si Codului de procedura penala. Procuroarea s-a pensionat din magistratura la 1 februarie 2021, iar de la 1 octombrie 2021 a devenit colaborator al casei de avocatura Mares&Mares.


Ferparul CA Targu Mures:


Aducem un pios elogiu de suflet colegei noastre, Alexandra Sinc, procuror care si-a onorat profesia prin caracter, prin cunoasterea legii, prin receptivitatea la dialogul juridic, prin dorinta de a fi mereu mai buna.

Anii de colaborare profesionala – pe cale formala si informala – dintre judecatorii Curtii de Apel Targu-Mures, ai instantelor din aria de competenta si doamna procuror Alexandra Sinc, in calitate de formator al Institutului National al Magistraturii, prezenta repetata a domniei sale la intalnirile noastre de invatamant profesional, solutiile de principiu echilibrate si intotdeauna concret argumentate pe care le-a propus, disponibilitatea, intelegerea complexitatii si dificultatii diferitelor situatii in care i s-a solicitat parerea, acceptarea altor opinii au fost realitati ce au relevat nu numai un profesionist deosebit al dreptului, ci si un om deosebit.

Respectul pentru lege, dar fara formalism excesiv, echilibrul in gandire si in cuvant, comunicarea binevoitoare au adus plusuri de necontestat dialogului nostru profesional.

Suntem alaturi de familia indoliata, privim acest sfarsit ca pe un inceput si spunem: drum cu lumina, Alexandra! Dumnezeu sa te odihneasca!

Comentarii

# itene date 3 October 2023 17:00 0

Sincere condoleante!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.