Camelia Bogdan insista dupa ce a luat reject de la CSM

Data: 28 aprilie 2020, 14:01 | autor: L.J. | 0 comentarii | 810 afisari

Judecatoarea suspendata Camelia Bogdan (foto), de la Curtea de Apel Bucuresti, nu renunta la solicitarile adresate Consiliului Superior al Magistraturii de aparare a reputatiei profesionale, desi recent a primit un nou reject din partea acestei institutii.


Astfel, pe ordinea de zi a sedintei din 30 aprilie 2020 a Sectiei pentru judecatori figureaza patru cereri facute de Camelia Bogdan de aparare a reputatiei profesionale.

Reamintim ca prin Hotararea nr. 60 din 26 martie 2020 (publicata miercuri, 22 aprilie 2020), Plenul CSM i-a respins Cameliei Bogdan cererea de aparare a reputatiei profesionale si a independentei sistemului judiciar ca urmare a unui articol de presa.

Ne referim la materialul intitulat „Magistratii, clientii fideli ai instantelor”, in care ziaristul Dan Constantin de la Jurnalul National face un inventar al judecatorilor si procurorilor cu numeroase procese in care au calitatea de reclamanti.

Printre acestia se numara si Camelia Bogdan, care s-a simtit lezata de epitetul „procesomani” pe care autorul articolului i l-a acordat magistratilor analizati (click aici pentru a citi).

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.