Candidatii pentru conducerile Sectiei I Civile ICCJ si Sectiei penale ICCJ

Data: 25 octombrie 2021, 16:04 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1313 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat numele candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea posturilor de presedinte al Sectiei penale si al Sectiei I Civile de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.Doi judecatori si-au depus candidaturile pentru sefia celor doua sectii (vezi facsimil). Este vorba chiar despre actualii presedinti. Astfel, judecatoarea Laura Mihaela Ivanovici si-a depus candidatura pentru un nou mandat de presedinte al Sectiei I Civile a ICCJ, iar judecatorul Daniel Gradinaru (foto) pentru un nou mandat al Sectiei penale a ICCJ.

Atat Gradinaru, cat si Ivanovici au fost numiti presedinti de sectii de catre Sectia pentru judecatori a CSM in 18 decembrie 2018, prin hotararile nr. 1415, respectiv 1414. Precizam ca in ambele cazuri a fost vorba despre prima numire ca presedinte pe 3 ani la conducerea celor doua sectii, motiv pentru care ambii magistrati au acum dreptul sa candideze pentru al doilea mandat.

Analizarea candidaturilor si programarea interviurilor va incepe la data de 9 noiembrie 2021.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.