ccf

Catalin Predoiu: Intreg personalul va evacua sediul ministerului

Data: 09 April 2020, 12:23 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2012 afisari

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu (foto) a facut joi, 9 aprilie 2020, un anunt, dupa ce un angajat al ministerului a fost confirmat cu coronavirus.Potrivit lui Predoiu, intreg personalul va evacua sediul ministerului, iar prima zi de lucru in sediu va fi in 14 aprilie 2020.


Iata anuntul facut de Catalin Predoiu:"Acum cateva minute am fost informat in legatura cu confirmarea unui caz de Covid - 19 in departamentul de buget-finante. Persoana confirmata nu a mai fost prezenta in sediul ministerului din data de 3.04.2020.

Am dispus deja masurile prevazute legal intr-o astfel de situatie. Veti primi online si o instructiune formala privind activitatea in perioada imediat urmatoare si procedurile aplicabile conform legii.

Pana atunci, va comunic faptul ca astazi pana la ora 12, intreg personalul va evacua sediul ministerului. Prima zi de lucru in sediu va fi marti 14.04.2020. Pana atunci vom lucra online, fiecare dintre dvs. sa isi asigure capacitatea de a lucra online si telefonic, pentru a asigura continuitatea activitatii Ministerului chiar si in conditiile date.

Pentru a evita aglomerarea la iesirea din sediul ministerului, evacuarea se face astfel: incepand cu ora 11.40 se evacueaza etajele 4-6, incepand cu ora 11.50 incepe evacuarea etajelor 2 - 4, apoi la ora 12 evacuarea etajului 1. Cabinetele demnitarilor evacueaza ultimele sediul.

Sefii de compartimente isi coordoneaza subordonatii pentru ca evacuarea sa se faca fara panica si dezordine si pleaca ultimii din locatia compartimentului coordonat.

In urmatoarele trei zile vor avea loc trei decontaminari succesive in sediul Ministerului. Precedenta decontaminare a fost in data de 4.04.2020.

Va rog sa va pastrati calmul si sa aplicati instructiunile.
Calm, curaj si incredere! O sa trecem cu bine si prin aceasta situatie. Dar pentru aceasta trebuie sa aplicam regulile.
Sa aveti grija de voi, limitati-va contactele, respectati izolarea si sa nu uitati sa ramaneti conectati online, continuam sa functionam online".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.