ccf

CEJCAB, Baroul Bucuresti si Editura Hamangiu organizeaza Conferinta „Executarea silita in practica”

Data: 25 August 2015, 07:00 | autor: A.P. | 0 comentarii | 2402 afisari

Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in parteneriat cu Baroul Bucuresti si Editura Hamangiu, a lansat invitatia de participare la conferinta „Executarea silita in practica”, care se va desfasura la data de 18 septembrie 2015, in Aula Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti.


"Ne propunem o conferinta interactiva, adresata tuturor celor preocupati de problemele pe care le ridica in practica procedura executarii silite. Vor fi abordate subiecte si probleme punctuale propuse de intervenienti si de participanti.

Speakerii conferintei sunt practicieni recunoscuti – judecatori, executori judecatoresti si avocati, precum si profesori si autori de lucrari in materia executarii silite:

-Prof. univ. dr. Gabriel BOROI – Rectorul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, formator la Institutul National al Magistraturii;

-Lector univ. dr. Ion DRAGNE – decanul Baroului Bucuresti;

-Bogdan DUMITRACHE – executor judecatoresc, formator la Institutul National al Magistraturii

-Dumitru Marcel GAVRIS – judecator la Curtea de Apel Bucuresti

-Lector univ. dr. Mirela STANCU – Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, judecator la Tribunalul Bucuresti si formator la Institutul National al Magistraturii;

-Delia Narcisa THEOHARI – formator la Institutul National al Magistraturii;

-Roxana STANCIU – judecator la Tribunalul Bucuresti;

Moderatorul conferintei va fi dl. Claudiu Constantin DINU – lector univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, avocat, director de departament in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.

Participarea este gratuita pentru toti executorii judecatoresti, membrii CEJ Bucuresti, numai dupa inscrierea in prealabil pe conferinte@hamangiu.ro cu precizarea „Conferinta Executarea silita in practica”.

Taxa de participare este de 250 lei (inclusiv TVA) si include accesul la lucrarile conferintei, mapa cu materialele de conferinta, coffee-break-uri si masa de pranz, precum si transcriptul lucrarilor conferintei. Plata se face in contul RO32 RNCB 0066 0255 2021 0001, deschis la BCR Crangasi – Bucuresti, S.C. Editura Hamangiu S.R.L. (J40/4082/2006; CIF RO18469418).

Executorii judecatoresti, membrii altor Camere, beneficiaza de o reducere de –20% din taxa de participare.

Tarif special pentru avocatii Baroului Bucuresti – in baza parteneriatului cu Baroul Bucuresti, acestia vor beneficia de o reducere de 20% din taxa de participare.

Data limita de inscriere este 13.09.2015. Participantii sunt rugati sa trimita prin email eventualele intrebari si probleme pe care doresc sa le supuna dezbaterii in cadrul conferintei pe adresele de email: conferinte@hamangiu.ro si office@executor-judecatoresc-niculae.ro".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.