ccf

Concurs la Ministerul Justitiei

Data: 30 July 2018, 13:14 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2174 afisari

La Ministerul Justitiei a avut loc, luni 30 iulie 2018, repartizarea pe post a candidatilor declarati admisi la Concursul pentru ocuparea a 31 posturi de executie vacante de personal de specialitate juridica asimilat, potrivit legii, judecatorilor si procurorilor din cadrul Ministerului Justitiei si Institutului National de Criminologie, sesiunea martie-iulie 2018.


Repartizarea a avut loc sub coordonarea ministrului Justitiei Tudorel Toader. De asemenea, la eveniment au mai participat conf. univ. dr. Marieta Safta, secretar de stat, Corina Ghizdavu, director, Directia Resurse Umane, Melania Florescu, personal de specialitate juridica asimilat, judecatorilor si procurorilor in cadrul Directiei Resurse Umane, Iuliana Dinu, ofiter in cadrul Directiei Resurse Umane si Tamara Harez, consilier in cadrul Directiei Resurse Umane.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.