ccf

Concursul pentru grefieri, organizat mai devreme decat in 2019

Data: 11 February 2020, 16:18 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1700 afisari

Concursul pentru admitere la Scoala Nationala de Grefieri – condusa de judecatorul Andrei Dorin Bancila (foto) – va fi organizat in 2020 mai devreme decat in 2019.


Astfel, daca anul trecut competitia s-a desfasurat la 19 mai, acum ea va avea loc la 26 aprilie. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat marti, 11 februarie 2020, detaliile concursului.

Minuta CSM:

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat organizarea concursului de admitere la Scoala Nationala de Grefieri, in Bucuresti, la data de 26 aprilie 2020, conform calendarului de desfasurare a concursului, propus de Scoala Nationala de Grefieri. (unanimitate)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:

- un numar de 80 locuri de grefier cu studii superioare juridice, dintre care 60 locuri alocate instantelor judecatoresti si 20 locuri pentru parchete; (unanimitate, dupa caz, unanimitatea voturilor valabil exprimate: 15 voturi DA, 1 vot NUL)

- tematica si bibliografia pentru concurs – Anexa 2 la nota directiei de specialitate; (unanimitate)

- taxa de inscriere la concurs, in cuantum de 550 RON. (unanimitate)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat componenta comisiei de organizare a concursului de admitere la Scoala Nationala de Grefieri propus a se organiza la data de 26 aprilie 2020. (unanimitate, dupa caz, majoritate)”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.