ccf

Consiliul de Mediere acorda patru titluri de Mediator de Onoare

Data: 08 September 2015, 09:32 | autor: C.G. | 1 comentarii | 2101 afisari

Consiliul de Mediere a dat publicitatii, luni 7 septembrie 2015, un anunt privind acordarea titlului de Mediator de Onoare al Corpului Profesional al Mediatorilor din Romania fostilor presedinti si Romaniei Traian Basescu, Emil Constantinescu si Ion Iliescu si academicianului Victor Voicu, secretarul general al Academiei Romane si presedintele Sectiei de Stiinte Medicale din cadrul Academiei Romane.


Anuntul Consiliului de Mediere:

In urma Hotararii emise de Consiliul de Mediere, Traian Basescu, Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Victor Voicu au devenit din luna septembrie 2015 - Mediatori de Onoare ai Corpului Profesional al Mediatorilor din Romania.

Consiliul de Mediere apreciaza permanenta preocupare a domniilor lor pentru comunicare si dialog, atat la nivel national, cat si international, iar Traian Basescu, Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Victor Voicu nu sunt doar importante repere academice si politice, ci si factori de echilibru in interiorul societatii romanesti.

Evenimentul in cadrul caruia va avea loc conferirea titlurilor de Mediator de Onoare va avea loc in data de 16 septembrie 2015, ora 10.00, in Aula Bibliotecii Academiei Romane. Mediatorii care doresc sa participe se pot inscrie pana la data de 11 septembrie 2015, trimitand un e-mail la adresa emilia.oprea@cmediere.ro”.

Comentarii

# Breniuc Gherghina date 8 September 2015 16:05 0

Felicitari Consiliului de Mediere ! O initiativa laudabila, in contextul acestei periade politice apocaliptice. Sunt convinsa ca, Consiliul de Mediere nu l-a omis pe dl Presedinte Iohannis. Poate aflati dv. motivul pe "surse".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.