ccf

Coronavirus: Anuntul facut de Curtea Constitutionala

Data: 10 March 2020, 11:13 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2040 afisari

Curtea Constitutionala a Romaniei condusa de Valer Dorneanu (foto) a anuntat masurile luate pentru prevenirea raspandirii infectiilor respiratorii cauzate de coronavirus si de gripa sezoniera.  


Iata anuntul facut de CCR:

“In vederea asigurarii sanatatii si securitatii in munca la nivelul personalului Curtii Constitutionale, in scopul prevenirii afectarii bunei desfasurari a activitatii jurisdictionale a Curtii Constitutionale, va rugam sa evitati prezenta la sedintele publice de judecata ale Curtii Constitutionale incepand cu data de 10 martie 2020, cu exceptia cazului in care aceasta este absolut necesara , prin solicitarea judecarii cauzei si in lipsa sau, dupa caz,a amanarii acesteia.

Facem precizarea ca accesul partilor in sala de sedinta publica se va face etapizat, in ordinea cauzelor mentionate pe lista de sedinta si, in principiu, in grupuri de cate maximum 15 persoane.

In scopul prevenirii afectarii bunei desfasurari a activitatii jurisdictionale a Curtii Constitutionale, incepand cu data de 10 martie 2020, se suspenda, pana la data de 31 mai 2020, efectuarea vizitelor de studiu si a stagiilor de practica la Curtea Constitutionala”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.