ccf

Coronavirus: Decizia Institutului National al Magistraturii

Data: 17 March 2020, 13:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1958 afisari

Institutul National al Magistraturii condus de Cristina Rotaru (foto) a facut, in contextul epidemiei cu coronavirus, un anunt despre activitatile de formare a magistratilor.


Iata anuntul facut de INM:

"In vederea prevenirii raspandirii infectiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, tinand seama de necesitatea unei abordari coordonate in privinta acestei situatii si avand in vedere recomandarile formulate de Consiliul Superior al Magistraturii  si Hotararile Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 191/10.03.2020 si 192/12.03.2020, activitatile de formare profesionala continua, inclusiv cele de formare a magistratilor recrutati in baza art. 33 din Legea 303/2004, au fost amanate pana la data de 4 mai 2020, urmand a fi reprogramate la o data ce se va stabili ulterior, in functie de evolutia epidemiei".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.