ccf

Coronavirus: Donatii de la magistrati

Data: 09 April 2020, 12:41 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1938 afisari

Curtea de Apel Targu – Mures a anuntat ca s-a  donat suma de 57.577 lei Spitalului Clinic Judetean Mures.Potrivit unui comunicat al instantei, donatiile au fost facute in numele solidaritatii umane, in contextul pandemiei cu Covid-19.

Iata comunicatul Curtii de Apel Targu-Mures

"Judecatori, grefieri, functionari publici, personal conex de la Curtea de Apel Targu-Mures, judecatori, grefieri, functionari publici, personal conex si contractual de la Tribunalul Mures, judecatori, grefieri, de la Judecatoria Targu-Mures, procurori, functionari publici, specialisti si grefieri de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Targu-Mures si unitatile de parchet din judetul Mures, procurori, grefieri, specialisti de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism –Serviciul Teritorial Targu-Mures au donat, in total, suma de 57.577 lei Spitalului Clinic Judetean Mures.

Donatiile au fost facute in numele solidaritatii umane, in contextul pandemiei cu Covid-19. Valorile pe care le promovam si aparam, ca oameni, ca magistrati, ca personal al instantelor si parchetelor, adeveresc ca trebuie sa fim alaturi unii de altii, sa ne pese de semenii nostri, nu numai prin cuvant, ci si prin fapta. Va multumim tuturor celor ce ne-ati ajutat sa contribuim la ajutorul de care personalul medical are acuta nevoie!

O parte din suma totala de 57.577 lei a fost utilizata pentru cumpararea unor bunuri (450l solutie dezinfectanta pentru suprafete, 500 manusi, alte bunuri de uz zilnic pentru spitale) care au fost predate Clinicii Infectioase I si Clinicii Chirurgie I, din cadrul Spitalului Clinic Judetean, respectiv Spitalului Clinic Judetean.

Diferenta, adica suma de 49.390 lei, a fost predata Asociatiei pentru Spitalul Clinic Judetean Mures, pentru a fi depusa in contul deschis la BCR Targu-Mures, fiind destinata achizitionarii unor echipamente medicale de protectie necesare personalului medical de la Spitalul Clinic Judetean Mures (in special de la Clinica Infectioase I si de la Clinica Chirurgie I), care trateaza bolnavii de COVID-19, si anume: 30 buc. pulsoximetre, 1.122buc. combinezoane complete, 160 buc. halate chirurgicale de unica folosinta, 500buc. halate chirurgicale ranforsate, de unica folosinta.

De asemenea, adresam multumiri colegilor judecatori, grefieri, functionari publici, personal conex si contractual de la Tribunalul Harghita, judecatori, grefieri de la Judecatoria Miercurea Ciuc care vor dona o suma de bani pentru a ajuta personalul medical de la Sectia Boli Infectioase (Sumuleu), din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Harghita, scop in care colegii nostri fac demersuri concrete".

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.