CSM a anuntat lista candidatilor la functia de judecator ICCJ care vor sustine interviul in sedinta plenului de marti, 16 mai 2017 (ordinea de zi)

Data: 15 mai 2017, 17:05 | autor: | 0 comentarii | 1472 afisari

 

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii ordinea de zi a sedintei Plenului de marte, 16 mai 2017. Potrivit pct. 5 al ordinii de zi, 16 dintre candidatii admisi dupa prima proba (evaluare acte intocmite de candidati) vor sustine interviul pentru concursul de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de contencios administrativ si fiscal.


Pct. 5. al Ordinii de zi:

Sustinerea interviului prevazut de dispozitiile art. 52 ind.4 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, de catre candidatii admisi dupa prima proba (evaluare acte intocmite de candidati) la concursul de promovare in functia de judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de contencios administrativ si fiscal, organizat in perioada 3 ianuarie -31 mai 2017.

>> Ordinea de zi

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.