ccf

CSM a avizat desfiintarea Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari din cadrul DNA

Data: 18 June 2015, 11:49 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1887 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, in sedinta de miercuri 17 iunie 2015, desfiintarea Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, condusa in prezent de procurorul militar Ion Alexandru (foto).


Propunerea de avizare a desfiintarii Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari a venit din partea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Solutia CSM: "Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat propunerea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie de desfiintare a Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - nivel central".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.