ccf

CSM a dispus continuarea activitatii la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara a procuroarei Mioara Filip (ordinea de zi solutionata)

Data: 06 July 2017, 18:46 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2188 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii joi, 6 iulie 2017, ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori a CSM. Astfel, CSM a decis continuarea activitatii la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara a procuroarei Mioara Filip.


 

Ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori a CSM:

Nota Directiei resurse umane si organizare nr.15015/2017 privind cererea formulata de doamna FILIP MIOARA VIOLETA, procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, de continuare a activitatii la aceeasi unitate de parchet, dupa incetarea mandatului in functia de conducere detinuta.

Solutie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat revocarea hotararilor nr.207/ 24.04.2017 si nr.519/ 04.07.2017 si a dispus continuarea activitatii la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara a doamnei procuror FILIP MIOARA VIOLETA, dupa incetarea mandatului in functia de procuror general adjunct al acestei unitati de parchet, incepand cu data de 15.07.2017.

>> Ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori a CSM


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.