ccf

CSM a stabilit data la care va avea loc Ziua Justitiei

Data: 09 June 2015, 13:36 | autor: C.G. | 0 comentarii | 2075 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat ca Ziua Justitiei sa fie sarbatorita, anul acesta, in data de 5 iulie. Evenimentul va avea loc, ca si anul trecut, la Curtea de Apel Bucuresti - Sala Pasilor Pierduti. Pentru acoperirea cheltuielilor necesare organizarii Zilei Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii a solicitat Ministerului Justitiei suma de 30.000 lei.


Hotararea CSM:

"Avand in vedere prevederile art.1 din Hotararea Guvernului nr. 364/1994 privind instituirea 'Zilei Justitiei', prin care s-a instituit 'Ziua Justitiei' si prevederile art. 2 din acelasi act normativ care arata ca 'Ziua Justitiei' se organizeaza, anual, in prima duminica a lunii iulie;

In temeiul dispozitiilor art. 134 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata si ale art. 23 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, cu modificarile ulterioare;

Constatand ca prima duminica din luna iulie a anului 2015 este pe data de 5 iulie;

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotareste:

Art.1 – apreciaza oportuna organizarea festivitatilor cu ocazia 'Zilei Justitiei' la data de 05 iulie 2015, la Curtea de Apel Bucuresti.

Art.2 – Sesizeaza Ministerul Justitiei in vederea adoptarii unei hotarari de Guvern prin care sa se aprobe alocarea sumei de 30.000 lei pentru organizarea 'Zilei justitiei' din fondurile aprobate Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2015.

Art.3 – Prezenta hotarare se comunica Directiei Afaceri europene, relatii internationale si programe si Directiei Economice si administrativ pentru aducere la indeplinire a masurilor necesare".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.