CSM. Calendarul estimativ al concursurilor si examenelor din Justitie in anul 2016 (Ordinea de zi solutionata a sedintelor Plenului si Sectiei pentru judecatori)

Data: 08 decembrie 2015, 17:36 | autor: C.G. | 0 comentarii | 4754 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii ordinea de zi solutionata a sedintelor Plenului si Sectiei pentru judecatori, desfasurate marti 8 decembrie 2015.


In sedinta Plenului CSM a fost aprobat calendarul estimativ al concursurilor si examenelor previzionate pentru anul 2016, dupa cum urmeaza:

1. Concurs de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie: ianuarie-mai 2016;

2. Concurs de promovare a judecatorilor si procurorilor in functii de executie efectiva/ pe loc - sub conditia asigurarii finantarii corespunzatoare: martie-aprilie 2016;

3. Concurs sau examen pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor: aprilie-iunie 2016;

4. Concurs de admitere la Scoala Nationala de Grefieri: martie-mai 2016;

5. Concurs de admitere la Institutul National al Magistraturii: august-septembrie 2016;

6. Examen de capacitate al judecatorilor stagiari si procurorilor stagiari: octombrie-noiembrie 2016;

7. Concurs sau examen pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor: septembrie-decembrie 2016;

8. Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie: septembrie-noiembrie 2016;

9. Concurs de admitere in magistratura, cu conditia existentei unor posturi vacante de judecator si procuror la judecatoriile si parchetele de pe langa acestea, la care posturile se ocupa cu dificultate: august-septembrie 2016.

De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat includerea in calendarul concursurilor ce urmeaza a se organiza in anul 2016 a unui al doilea concurs de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu conditia de a se aprecia cu privire la oportunitatea organizarii acestui concurs, in raport cu situatia posturilor vacante la instanta suprema.

>>Ordinea de zi solutionata a sedintei Plenului CSM

>>Ordinea de zi solutionata a sedintei Sectiei pentru judecatori

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.