ccf

CSM, hotarari pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Data: 10 March 2020, 18:28 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1581 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a adoptat marti, 10 martie 2020, doua hotarari in vederea prevenirii raspandirii infectiei cu coronavirus. Una dintre hotarari se refera la instante, cealalta la parchete.


Astfel, Sectia pentru judecatori recomanda, printre altele, evitarea aglomerarilor de persoane in incinta si in zona in care sunt situate instantele:

“In cauzele aflate pe rol se vor fixa ore pentru fiecare in parte. La fixarea orelor se va tine cont de necesitatea alocarii unei perioade suficiente pentru aerisirea si iginenizarea salilor de sedinta”.

Sectia pentru procurori recomanda, printre altele, suspendarea temporara a programului nemijlocit cu publicul, urmand ca activitatea de primire sesizari, cereri, memorii sa fie asigurata prin mijloace alternative. Se mai recomanda "suspendarea programului de audiente organizat de catre conducatorii unitatilor de parchet”.

Hotararea Sectiei pentru judecatori
Hotararea Sectiei pentru procurori

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.