ccf

CSM. Minuta intalnirii Comisiei nr. 1 din 26 august 2015

Data: 28 August 2015, 14:21 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1545 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii minuta ultimei intalniri a Comisiei nr. 1 - independenta si responsabilizarea justitiei, eficientizarea activitatii acesteia si cresterea performantei judiciare, integritatea si transparenta sistemului judiciar a CSM, care a avut loc miercuri, 26 august 2015.


Ordinea de zi a intalnirii a cuprins 11 lucrari, printre care si punctul de vedere al DLDC privind propunerile judecatorului Horatius Dumbrava referitoare la apararea independentei justitiei, context in care Comisia a decis reevaluarea propunerilor de completare a Legii nr. 60/1991 astfel incat sa se prevada interzicerea desfasurarii de mitinguri sau demonstratii la sediile instantelor si parchetelor si la distanta de 100 de metri de acestea.

>>Minuta

foto: jud. Mircea Aron, coordonatorul Comisiei nr. 1

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.