ccf

CSM pregateste un refuz pentru procuroarea Mihaiela Moraru-Iorga

Data: 20 June 2022, 19:49 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2126 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii pregateste un refuz pentru procuroarea Mihaiela Moraru-Iorga (foto).Joi, 16 iunie 2022, Comisia nr. 1 (Legislatie si cooperare interinstitutionala) in formatul de procurori a decis transmiterea catre Sectia pentru procurori a CSM a unei plangeri prealabile formulate de procuroarea Moraru-Iorga, cu propunerea ca sectia sa respinga aceasta plangere.


Minuta comisiei (vezi facsimil):


Nota DRUO – SRUP privind plangerea prealabila formulata de doamna procuror M.I.M. de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau impotriva Hotararii nr. 646 din 22 martie 2022 a Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii

Comisia a decis transmiterea plangerii prealabile formulate de doamna procuror M.I.M. catre Sectia pentru procurori cu propunere de respingere ca neintemeiata.

 Minuta Hotararii 646/2022 a Sectiei pentru procurori:


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat continuarea activitatii doamnei MORARU IORGA MIHAIELA, procuror in cadrul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau (unitate de parchet de unde provine), incepand cu data intrarii in vigoare a Legii nr.49/2022 (n.r. privind desfiintarea SIIJ). (majoritate: 4 voturi da, 2 voturi nu)”.


Mentionam ca Legea 49/2022 a intrat in vigoare la 14 martie 2022. In 22 martie (deci in aceeasi zi cu Hotararea 646/2022), Sectia pentru procurori a CSM a adoptat Hotararea nr. 647/2022, prin care a delegat-o timp de 6 luni pe procuroarea Mihaela Iorga-Moraru la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Din informatiile noastre, in plangerea prealabila impotriva Hotararii 646/2022, procuroarea solicita intoarcerea la Directia Nationala Anticoruptie, unde activase inainte de intrarea in SIIJ.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.