Decizie pentru procurorul care a obtinut condamnarea lui Dragnea (Document)

Data: 26 octombrie 2021, 14:26 | autor: L.J. | 1 comentarii | 3950 afisari

 

Sectia pentru procurori a CSM a dispus marti, 26 octombrie 2021, delegarea in functia de sef al Sectiei I din DNA (Sectia de combatere a coruptiei) a procurorului care a obtinut condamnarea fostului lider PSD Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive.


Este vorba despre procurorul George Adrian Matei (foto). Acesta a fost delegat pe sase luni, incepand cu data de 1 noiembrie 2021: “Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat delegarea in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului MATEI ADRIAN GEORGE, procuror in cadrul acestei structuri specializate, incepand cu data de 01.11.2021, pana la ocuparea functiei, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitatea voturilor valabil exprimate: 5 voturi da, 1 abtinere)”.

De asemenea, tot marti, 26 octombrie 2021, Sectia pentru procurori a CSM a decis reinvestirea procurorului Adrian Cosmin Iordache in functia de procuror sef al Serviciului de combatere a macrocriminalitatii economico-financiare din cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a DNA: ”Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat reinvestirea in functia de procuror sef al Serviciului de combatere a macrocriminalitatii economico-financiare din cadrul Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a Directiei Nationale Anticoruptie a domnului IORDACHE COSMIN ADRIAN, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 27.10.2021. (unanimitate)”.


>>Ordinea de zi solutionata a Sectiei pentru procurori a CSM

Comentarii

# DODI date 28 octombrie 2021 16:31 +1

Sistemul ”nu culcă-te” ci veghează ca toți cei care i-au servit interesele sale și ale lui Mutancamon să fie recompensați cu o sinecură. Vezi Coliva Stanciu, vezi Prună-Colectiv și, mai nou, acest procuror cu minte linsă și păr creț.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.