ccf

DNA a anuntat rezultatele examenului de promovare a personalului contractual debutant

Data: 23 mai 2017, 13:51 | autor: | 0 comentarii | 1834 afisari

 

 

Directia Nationala Anticoruptie a dat publicitatii un anunt cu privire la rezultatele examenului de promovare in gradul imediat superior a personalului contractual debutant pentru care a expirat perioada de debut in cadrul Departamentului economico-financiar si administrativ, din perioada 17-19 mai 2017.


Iata anuntul DNA:

Numele si prenumele candidatului declarat ADMIS: TRESTIANU FLORENTINA (Punctaj proba scrisa – 86,30; Punctaj interviu – 100; Punctaj final - 93,10)

In conformitate cu dispozitiile art. 36 din Regulamentul privind evaluarea performantelor individuale anuale si promovarea personalului contractual din cadrul Ministerului public, aprobat prin Ordinul nr. 84/2013 al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, candidatii nemultumiti de nota acordata la examenul de promovare pot depune contestatie in termen de 3 zile calendaristice de la comunicare.

Contestatiile se pot depune la sediul DNA din str. Walter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti, ori la nr. de fax 0372.69.80.59”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.