DNA. Rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea functiei de consilier in cadrul Biroului buget si contabilitate din Structura centrala a Directiei

Data: 24 februarie 2016, 17:29 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1617 afisari

Directia Nationala Anticoruptie a publicat rezultatele probei scrise desfasurate, miercuri 24 februarie 2016, in cadrul concursului de recrutare pentru ocuparea functiei publice vacante de consilier, grad profesional superior, la Biroul buget si contabilitate al Serviciului financiar, buget, contabilitate si salarizare din Structura centrala.


Anuntul DNA:

Avand in vedere prevederile art. 59 alin. 2 si art. 60 alin. 2 si alin. 3 din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare, comisia de concurs comunica urmatoarele rezultate obtinute la proba scrisa:

1. BUMBARU GINA – punctaj obtinut: 70 – ADMIS;

2. CIUREA VICTORITA – punctaj obtinut: 57 – ADMIS;

3. COVEANU LIGIA LUCIA – punctaj obtinut: 45 – RESPINS;

4. GHEORGHITOIU ROBERT ADRIAN – punctaj obtinut: 82 – ADMIS;

5. SANDU GENICA – punctaj obtinut: 95 – ADMIS;

6. TURCU ION GHEORGHE – punctaj obtinut: 57 – ADMIS.

Candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute, pot formula contestatie in termen de cel mult 24 de ore de la data afisarii, conform art. 63 din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare. Contestatiile se depun la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Piata Valter Maracineanu, nr. 1-3, sector 1, Bucuresti sau la nr. Fax 0372698059.

Afisat astazi 24 februarie 2016, ora 15:30, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, din Piata Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti.

Interviul se va sustine in data de 29 februarie 2016, ora 11:00, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, din Piata Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.