DNA. Rezultatul contestatiilor formulate in concursul de recrutare a unui consilier in cadrul Biroului buget si contabilitate

Data: 19 februarie 2016, 15:52 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1584 afisari

Directia Nationala Anticoruptie a dat publicitatii, joi 18 februarie 2016, rezultatul contestatiilor formulate fata de selectia dosarelor de inscriere la concursul de recrutare, organizat la data de 24 februarie 2016 (proba scrisa), pentru ocuparea functiei publice vacante de consilier, grad profesional superior, la Biroul buget si contabilitate al Serviciului financiar, buget, contabilitate si salarizare in cadrul DNA–nivel central.


Anuntul DNA:

Avand in vedere prevederile art. 64 alin. (1), art. 66 lit. a) si art. 67 din Hotararea Guvernului nr. 611/2008 privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare, comisia de solutionare a contestatiilor comunica urmatoarele rezultate ale contestatiilor formulate fata de selectia dosarelor de inscriere:

- Florea Cristian, candidat pentru postul de consilier-grad profesional superior – RESPINS.

Observatii: In temeiul prevederilor art. 49, alin. (1), coroborate cu dispozitiile art. 156, alin. (1) din H.G. nr. 611/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv dosarul de concurs a fost depus tardiv, dupa expirarea termenului legal.

Afisat astazi 18 februarie 2016, ora 16:00, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, din Piata Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1, Bucuresti”.

foto: Laura Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.