ccf

DOSARUL CARACAL - “Sexualitate exacerbata pentru varsta sa”

Data: 20 January 2020, 12:41 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1834 afisari

Lumea Juridica prezinta rechizitoriul in cazul Caracal in care Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata de DIICOT pentru omor, viol, profanare de cadavre sau morminte, trafic de persoane si trafic de minori. 

Rechizitoriul este intocmit de adjuncta DIICOT Giorgiana Hosu, alaturi de procurorii Alina Albu, George Lucian Patuleanu, Oana Haineala si Adrian Petre Tudoran, fiind confirmat de Procurorul General Bogdan Licu.
Rechizitoriul, care este atasat integral la finalul articolului, are peste 400 de pagini in care procurorii DIICOT incearca sa convinga instanta, dar si opinia publica, asupra faptului ca Dinca este criminalul.
 
In acelasi rechizitioriu sunt redate si discutii pe care Gheorghe Dinca le-ar fi avut in camera de arest, unde a fost supravegheat si interceptat.

Extras din rechizitoriu:

“Incercarile sale de a stabili o relatie de concubinaj au avut la baza tot premisa cumpararii cu bani a afectiunii, asa cum reiese si din insemnarile olografe identificate in locuinta inculpatului din care reiese modul cum acesta incerca sa stabileasca o legatura cu o femeie (persoana ramasa neidentificata) prin oferirea sumei de 150 euro, destinata achizitionarii de haine fetitei prescolare a acesteia, instruind mama unde si cum sa se vada, iar apoi cum sa rupa marunt biletelul respectiv, pentru ca nu doreste sa ii faca probleme in familie.

Cu o sexualitate exacerbata pentru varsta sa (constatata cu ocazia expertizei psihiatrice si a analizei comportamentale), preocupat pana la obsesie de propria virilitate si convins de efectul stimulant al sexului oral, inculpatul DINCA GHEORGHE a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, in mentalul sau, un simplu obiect de satisfacere aplacerilor sexuale”. 
>>Rechizitoriul DIICOT

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.