ccf

Eveniment caritabil la CA Iasi: refugiatii ucraineni ajuta copiii cu dizabilitati

Data: 13 December 2022, 15:57 | autor: L.J. | 0 comentarii | 3370 afisari

Curtea de Apel Iasi – condusa de judecatoarea Diana-Mihaela Cheptene-Micu (foto) – si Asociatia ParentIS organizeaza miercuri, 14 decembrie 2022, un eveniment caritabil in favoarea copiilor cu dizabilitati din judet.Evenimentul este intitulat „Recunostinta”, va avea loc in Palatul de Justitie din Iasi incepand cu ora 11:00 si va consta intr-o licitatie de tablouri pictate de catre refugiatii ucrianeni gazduiti in Iasi. Din banii obtinuti va fi finantata terapia pentru copiii cu dizabilitati. Tablourile vor fi expuse pana la 31 ianuarie 2023.


Comunicatul CA Iasi:


Curtea de Apel Iasi impreuna cu Asociatia ParentIS va invita in data de 14.12.2022, ora 11.00, la sediul Palatului de Justitie Iasi, la inaugurarea vernisajului prilejuit de organizarea evenimentului caritabil #Recunostinta.

#Recunostinta este un proiect caritabil in cadrul caruia sunt scoase la licitatie tablouri pictate in Centrul de Asistenta Umanitara si Sociala pentru Refugiati Nicolina Iasi de catre refugiati ucraineni.

Ucrainenii si-au pus creativitatea, timpul si munca lor in slujba romanilor si au creat tablouri pe care spera sa le vanda in beneficiul unei categorii maxim vulnerabile de romani – copiii cu dizabilitati, care au nevoie de terapie.

Tablourile vor fi expuse in cadrul Palatului de Justitie Iasi in perioada 14.12.2022-31.01.2023.

La inaugurarea evenimentului vor participa presedintele Curtii de Apel Iasi, judecator Diana-Mihaela Micu-Cheptene, doamna Ionela Maria Luciu, presedinte al Asociatiei ParentIS, si doamna Lioredana Ciofu, vicepresedinte al Asociatiei ParentIS”.


sursa foto: Legal Magazin

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.