Examenul de primire in profesia de avocat – sesiunea septembrie 2016. Principiile si masurile de organizare (Hotararea Consiliului UNBR)

Data: 06 aprilie 2016, 19:11 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1661 afisari

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a dat publicitatii, miercuri 6 aprilie 2016, hotararea nr. 59/24.03.2016 a Consiliul UNBR privind principiile si masurile de organizare a examenului de primire in profesia de avocat – sesiunea septembrie 2016.


Potrivit hotararii, examenul consta intr-o proba unica – test grila pentru verificarea cunostintelor teoretice (pentru candidatii la examenul de primire in profesie pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar), respectiv, test grila pentru verificarea cunostintelor teoretice si practice (pentru persoanele care au sustinut examenul de definitivat in alte profesii juridice).

Testul grila cuprinde 100 de intrebari la urmatoarele materii: organizarea si exercitarea profesiei de avocat, drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

>>Hotararea nr. 59/24.03.2016 a Consiliul UNBR

foto: av. Gheorghe Florea, presedinte al UNBR

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.