ccf

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti a anuntat lansarea selectiei Erasmus (anuntul)

Data: 13 April 2017, 17:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1942 afisari

 

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti a dat publicitatii vineri, 7 aprilie 2017, anuntul privind lansarea selectiei ErasmusPlus – mobilitati studenti pentru anul universitar 2017-2018. Dosarele se vor depune in perioada 7-21 aprilie 2017, la secretariat.


Termenul limita de primire al dosarelor si formularelor la Biroul Erasmus+ (BE+) al UB pentru titularii de burse si pentru rezerve (pentru ambele semestre) dupa selectia la facultate este 8 iunie 2017.

Precizari:

Nivelul grantului ERASMUS lunar, stabilit la nivel national de catre Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) pentru 2017-2018, este: Austria, Danemarca, Finlanda, Franta, Italia, Norvegia, Suedia, UK, Belgia, Croatia, Republica Ceha, Cipru, Germania, Grecia, Olanda, Portugalia, Slovenia, Spania, Turcia 500 – € / una Bulgaria, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia – 450 € / una.

Finantarea ERASMUS este pentru patru luni de stagiu si nu este destinata acoperii tuturor cheltuielilor din strainatate.

>> Anunt Facultate - selectie ErasmusPlus studentii (criterii specifice si procedura)

>> Lista destinatiilor

>> Programarea testarilor si a interviului

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.